| 17-02-2016 I anunț I ref. 15 martie

Ministerul Culturii - Concurs de proiecte de management pentru Muzeul Naţional „Peleș" Sinaia

Ministerul Culturii organizează, la sediul său din Bd. Unirii nr. 22, concursul de proiecte de management pentru Muzeul Național „Peleș„ Sinaia.

citeste tot articolul

 


 

| 02-02-2016 I concurs I Oana Mihalache I ref. 31 mai

Concurs internațional de soluții de arhitectură pentru „Noul Muzeu Național de Istorie a României”

Muzeul Național de Istorie a României și-a propus să se reafirme ca un muzeu contemporan de istorie, prin revalorizarea clădirii sale și a relațiilor acesteia cu contextul urban, crescând calitatea expunerii colecțiilor și a serviciilor culturale oferite publicului. În acest scop, Muzeul Național de Istorie lansează concurs internațional de arhitectură, organizat de Ordinul Arhitecților din România sub egida Uniunii Internaționale a Arhitecților, cu sprijinul Ministerului Culturii.

citeste tot articolul

 


 

| 01-01-2016 I concurs I Florin Bălteanu I ref. 6 ianuarie

Concurs angajare Direcția pentru Cultură a Municipiului București

Direcția pentru Cultură a Municipiului București, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a unei funcții publice. Candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată în specialități ca: arta, istoria artei, istorie, știinte umaniste și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 9 ani. Termenul pentru depunerea dosarelor este 6 ianuarie.

citeste tot articolul

 


 

| 30-12-2015 I anunţ I preluare I F. Bălteanu I ref. 13 ianuarie

Concurs recrutare conducători Direcţii Judeţene de Cultură Dolj, Dîmboviţa şi Olt

Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de director executiv al Direcţiilor judeţene pentru Cultură Dolj, Dâmboviţa şi Olt. În cazul direcțiilor Dolj și Olt, un concurs pentru același post a mai fost organizat în luna august 2015.

citeste tot articolul

 


 

| 18-12-2015 I concurs I Florin Bălteanu I ref. 31 decembrie

Concurs de finanțare a proiectelor dedicate Zilei Culturii Naționale

Ministerul Culturii organizează concurs pentru acordarea de finanțări nerambursabile programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale dedicate Zilei Culturii Naţionale 2016. Poate participa orice persoană juridică de drept public sau privat, română, autorizată, respectiv înființată în condițiile legii române, care, potrivit actelor constitutive activează în domeniul cultural. Valoarea maximă a finanțării pentru un proiect nu poate depăși 20.000 lei. Este necesară o contribuție a solicitantului din surse proprii sau atrase de 10%. Fondul total alocat este de 120.000 lei.

citeste tot articolul

 


 

| 18-12-2015 I anunţ I preluare I F. Bălteanu I ref. ianuarie 2016

Concurs organizat de DJC Vaslui pentru compartimentul Monumente istorice și arheologie

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Vaslui, organizează concurs pentru ocuparea unui post temporar vacant în cadrul compartimentului Monumente istorice și arheologie. Sînt căutați absolvenți de studii superioare de lungă durată cu diplomă de licență într-unul din domenile: științe umaniste (istorie); arhitectură și urbanism (arhitectură - conservare și restaurare de arhitectură, urbanism - proiectare și planificare urbană), științe inginerești (construcții civile, construcții și fortificații) cu o vechime în specialitate de minimum 9 ani.

citeste tot articolul

 


 

 

Vizualizati anunturile 1 - 6 dintr-un total de 110 

< Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Inainte >