Revista presei aprilie 2014

de Florin Bălteanu

2014-04-30 | Agerpres | Nicoleta Gherasi
Metrorex: Noile trenuri de metrou se încadrează ca și dimensiuni în limitele impuse

Noile trenuri de metrou fabricate de firma CAF respectă în totalitate normele tehnice impuse de standardele românești și europene aplicabile pentru acest tip de vehicul și se încadrează ca și dimensiuni în limitele impuse de gabaritul de liberă trecere al construcțiilor existente în metrou, precizează Metrorex.

citeste tot articolul

2014-04-30 | Agerpres | Magdalena Tănăsescu, Andreea Marinescu
Rădoi: Toate stațiile de pe Magistrala II de metrou trebuie modificate, deoarece noile trenuri sunt mult prea late

Peroanele tuturor celor 14 stații de pe Magistrala II de metrou (Berceni - Pipera - n.r.) trebuie modificate, deoarece noile trenuri comandate de administrația Metrorex sunt mult prea late pentru a putea circula, a anunțat miercuri, într-o conferință de presă, Ion Rădoi, președintele Unitatea Sindicatului Liber din Metrou /USLM/.

citeste tot articolul

2014-04-29 | HotNews | Catiuşa Ivanov
Cum a scăzut poluarea aerului din București: raportarile oficiale se fac pe baza unor date incomplete

Un raport oficial care susține că din 2008 până în 2013 calitatea aerului din București s-ar fi îmbunătățit considerabil este pus sub semnul întrebării de felul cum au fost colectate datele privind poluarea aerului. Astfel, deși raportul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului susține că poluarea cu praf în București a scăzut cu până la 35%, rezultatele sunt viciate. Mai multe stații de măsurare a calității aerului, amplasate în diverse puncte din București, nu au adunat datele necesare studiului, fapt care, de altfel, face imposibilă o raportare oficială către UE. Cu toate aceste probleme de metodologie, Agenția a făcut public raportul optimist, omițând să precizeze faptul că stațiile de colectare a datelor nu funcționează corect. Informația a fost confirmată pentru HotNews.ro de oficialii Agenției, care au arătat că ar avea nevoie de 50.000 de euro anual de la Ministerul Mediului pentru mentenanța aparaturii.

citeste tot articolul

2014-04-28 | Jurnalul Național | Petru Zoltan
Podul de metal distruge Mănăstirea Snagov, important monument istoric şi de artă feudală din Ţara Românească

Acum podul de metal suferă de o nouă modificare. Teoretic se construieşte o rampă de acces pentru persoanele cu handicap, rampă care în mod normal ar fi trebuit să fie inclusă în proiectul iniţial. Însă, se pare că modificările vor fi făcute pentru a transforma podul pietonal într-unul auto.

citeste tot articolul

2014-04-28 | presagalatibraila.com | Maria Vlad
GALAŢI: Au aruncat în aer turnul de răcire al fostului Furnal 6

Lucrările au fost realizate şi executate de o comanie specializată, care a luat toate măsurile prevăzute de lege pentru evitarea oricărui risc. În acest moment, la combinatul siderurgic Galaţi, mai funcţionează doar Furnalul nr. 5.

citeste tot articolul

2014-04-27 | Adevărul | Robert Bloanca
Cea mai veche fabrică de ţigări depe teritoriul României devine ruină după ce e neglijată de proprietar

După vechiul abator al Timişoarei, deţinut de una dintre firmele lui Ion Ţiriac, o altă clădire industrială veche a oraşului ar putea intra brusc în renovare după ameninţările primăriei. De această dată este vorba de fosta Fabrică de Ţigări, acolo unde erau realizate unele dintre cele mai bune ţigarete din România, clădire deţinută de un fond de investiţii cunoscut şi care se degradează pe zi ce trece.

citeste tot articolul

2014-04-25 | B365 | Amalia Bălăbăneanu
Cum arată ACUM Depoul Străuleşti, de pe Magistrala 4

În zona staţiei Străuleşti, în subsolul fostei baze sportive, actualmente teren viran, va apărea staţia de metrou Străuleşti, care va fi ridicată sub formă de depou cu şase peroane. Tot acolo vor fi construite o autogară, un peron subteran pentru autobuze, amenajat chiar în staţia de metrou, plus o parcare pe trei niveluri, cu spaţii verzi pe acoperiş. Un lucru nemaiîntâlnit pentru o staţie de metrou din Bucureşti îl reprezintă parcările de pe laturile staţiei-depou, de tip park&ride.

citeste tot articolul

2014-04-25 | Digi24 | Miodrag Hojda
Palat construit ilegal, aproape de demolare

Autorităţile locale din Timişoara vor să pună la pământ un palat construit ilegal. Clădirea a fost ridicată în urmă cu 20 de ani, dar a fost descoperită abia acum de funcționarii primăriei.

citeste tot articolul

2014-04-24 | HotNews | Catiuşa Ivanov
Directorul Muzeului Literaturii Române Bucureşti: Mitzura Arghezi ar putea anula actul de donaţie al muzeului dacă municipalitatea aprobă blocul de 11 etaje lângă muzeu

"Sunt împotriva acestui proiect, în primul rând pentru că nu este respectată dorinţa bunicului meu, manifestată prin donaţia pe care a făcut-o către statul român. Donaţia a fost facută cu dragoste. S-a gandit bunicul meu la generaţiile viitoare, la cei care îşi vor aminti de el ca persoană, ca proprietar al "Marţişorului" şi nu numai ca poet. Este ruşinos că anul acesta când se împlinesc exact 40 de ani de la înfiinţarea muzeului, ceea ce nu au putut să facă buldozerele comuniste, pentru ca a fost în planul de demolare a lui Ceauşescu, se reuseşte acum, cand pur si simplu se ingroapa Mrţişorul în nişte clădiri ridicate ilegal. Mitzura Arghezi ar putea anula actul de donaţie dacă se aprobă acest proiect şi eu voi fi alături de ea", Doina Teodorescu, nepoata scriitorului.

citeste tot articolul

2014-04-24 | presagalatibraila.com | Loredana Diacu
S.O.S. Parcul Andrei Mureşanu. Ploieştiul schimbă sportul gratuit pe sport contra cost

Lipsa spaţiilor verzi şi a terenurilor unde se poate practica sport gratuit tinde să devină boală cronică la români. Numeroase parcuri, terenuri de joacă şi sport au devenit de-a lungul anilor centre de birouri, mall-uri, catedrale sau alte varii investitii, deşi conform legii, acest tip de fapte constituie un delict. Unul dintre oraşele recent afectate de plaga sacrificării spaţiului verde în interesul investitorilor privaţi este Ploieştiul, unde peste 5.000 de metri pătraţi din parcul Andrei Mureşanu (fostul Parc al Pionierilor), aflat în zona de nord a localităţii, au fost concesionaţi, pentru 49 de ani noului preşedinte FRF, Răzvan Burleanu.

citeste tot articolul

2014-04-24 | Agerpres | Iulia Carciog
INTERVIU Oprescu: Prioritățile mele - să fac cât mai mult pentru un București al bucureștenilor, dezvoltat, curat și verde

"[...]Până la sfârșitul acestui an este prevăzută crearea unui grup de experți care să elaboreze Strategia culturală a orașului, înființarea Asociației București Capitală Culturală Europeană, având ca membri fondatori reprezentanți ai tuturor instituțiilor importante din București, ai Academiei Române, ai universităților, operatori culturali, precum și conceperea unei platforme on-line, în care să fie creionat un calendar de evenimente culturale anuale în București.[...]"

citeste tot articolul

2014-04-24 | Agerpres | Mariana Nica
Oprescu: Primul pod al pasajului Mihai Bravu, aproape finalizat; acesta a trecut testul rezistenței

Primul pod al pasajului Mihai Bravu este aproape finalizat iar în următoarele săptămâni ar putea fi deschis circulației rutiere, a declarat într-un interviu acordat AGERPRES primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

citeste tot articolul

2014-04-22 | Agerpres | Daniel Popescu
INTERVIU Kelemen Hunor: Nu poți să tratezi un teatru, un muzeu sau o operă ca pe un butic în care se vinde o marfă

S-a lucrat mult pe textul Codului. L-am început în timpul mandatului meu și bănuiesc că și ceilalți colegi de-ai mei au continuat munca. Există un text în mare parte pregătit, dar cum au trecut foarte mulți ani de la începerea acestei munci trebuie să reluăm o grămadă de proceduri. Trebuie să mergem în Guvern cu un memorandum, apoi trebuie să luăm câteva decizii importante legate de cod, sunt câteva lucruri mai sensibile. Apoi dezbatere publică, urmând să-l trimitem în Parlament undeva în vară, în așa fel încât în sesiunea de toamnă acesta să aibă posibilitatea de a începe dezbaterile pe acest cod.

citeste tot articolul

2014-04-17 | The Epoch Times Romania | Loredana Diacu
Victorie răsunătoare împotriva RMGC. Două acte importante pentru avizarea exploatărilor anulate în instanţă

Opozanţii proiectului de exploatare a aurului cu cianuri la Roşia Montană au obţinut o dublă victorie în instanţă împotriva Roşia Montană Gold Corporation (RMGC). Curtea de Apel Suceava a suspendat irevocabil certificatul de descărcare arheologică pentru Masivul Cârnic, masiv ce adăposteşte vestigii arheologice protejate ca monument de interes naţional şi, în aceeaşi zi, 15 aprilie Tribunalul Covasna a anulat avizul de mediu pentru Planul de urbanism zonal modificat (PUZ) pentru zona de dezvoltare industrială a Roşia Montană Gold Corporation.

citeste tot articolul

2014-04-17 | Evenimentul Zilei | Antoaneta Etves
DEZVĂLUIRI. „Milionarul sărac” din Ministerul Culturii, demolatorul monumentelor din Capitală. Trăiește PE PICIOR MARE deși are VENITURI MICI

Deși în declarația de avere a menționat că are venituri în valoare de 24.270 de lei pe an, în calitate de șef al Monumentelor din Capitală, și mai câștigă 23.300 de lei prin intermediul PFA-ului pe catre îl deține, acesta i-a împrumutat 50.000 de euro unui anume Mateescu Adrian Călin și are trei credite: două în lei, în valoare totală de 97.311, și unul în euro - în valoare de 54.676.

citeste tot articolul

2014-04-16 | Regio TV | Alina Ulmeanu
„100 de biserici de lemn restaurate.1972-2012”

"Este momentul să tragem un semnal important de alarmă că biserica ar trebui să se implice mai mult în repararea şi restaurarea acestor mici lăcaşuri de închinăciune, decît să facă monştrii de zid de prin toate capitalele de județ ale țării, unde nu se va ruga nimeni, vă spun sigur, pentru nu transmit nimic evlavios acele betoane."

citeste tot articolul

2014-04-15 | Mediafax | Laura Mitran
INTERVIU - Ministrul Mediului: Mineritul nu se poate rezuma, pentru comunitatea locală, la locuri de muncă

Rep.: Pentru a face anul acesta sesiune de finanţare pentru Casa Verde aveţi buget? A.K.: Casa Verde n-a mai primit finanţare demult. Mai am în responsabilitate să semnez încă 6.000 de cereri depuse, să închid finanţările începute, asta înseamnă că putem să ajungem la finanţarea a 15.000 de cazuri anul acesta, numai din responsabilităţile din perioada trecută. Şi o vom face, şi bugetul ne permite. Pentru noi, întrebarea este cum putem să reaşezăm bugetul Fondului de Mediu ca să lansăm o nouă etapă, ca românii să vadă că acest program este în interesul statului român, vorbim până la urmă de eficienţă energetică şi energie regenerabilă. Spre vară vom avea informaţiile foarte clare ca să spunem dacă mergem mai departe, în ce condiţii. Pentru mine, faptul că pot să închid 15.000 de cereri câte mai sunt la ora actuală cred că este o veste foarte bună. Atât a mai rămas şi s-a terminat istoricul care este din 2011.

citeste tot articolul

2014-04-15 | B365 | Amalia Bălăbăneanu
Cârtiţa Varvara a ajuns la staţia Tudor Vladimirescu. Stadiul lucrărilor la metroul de Drumul Taberei

Se estimează că în prima jumătate a anului 2015 structura staţiilor şi tunelelor de metrou de pe Magistrala 5 va fi gata. Urmează lucrările de montare a căii de rulare, cele de automatizări şi finisajele. Termenul preconizat pentru darea în folosinţă a tronsonului Râul Doamnei - Eroilor 2 este al doilea semestru al anului 2016.

citeste tot articolul

2014-04-15 | Evenimentul Zilei | Antoaneta Etves, Cătălin Antohe
Exclusiv. Călătorii din autobuzele și tramvaiele RATB sunt în pericol de moarte

Valer Ciobănescu, de la sindicatul șoferilor RATB, a povestit că sunt cazuri în care se acționează frânele și autobuzul încă mai merge. Motivul: sunt foarte uzate. „Este un pericol imens pentru călători și pentru noi. Mergea autobuzul, deși am acționat frâna. Nu este în regulă. Noi am sesizat că frânele sunt foarte uzate. Nu ne ia nimeni în seamă”, a dezvăluit acesta. În ceea ce privește tramvaiele, potrivit acestuia, 70% din parcul rulant este depășit, iar reparațiile se fac prin „cârpeli”.

citeste tot articolul

2014-04-14 | HotNews | Catiuşa Ivanov
Oraşele-fantomă: Drama comunelor transformate în oraşe: impozite şi taxe mai mari, dar oportunităţi de investiţii mai mici

Primarul oraşului vâlcean Ocnele Mari vrea să readucă urbea la stadiul de comună, urmând să propună locuitorilor un referendum pentru "retrogradare". Primarul e nemulţumit că nu primeşte bani de la Guvern pentru asfaltare şi spune că dacă oraşul ar redeveni comună, taxele şi impozitele locale ar scădea şi ar putea accesa mai multe fonduri europene. Şi primarul din oraşul Livada (Satu-Mare) vrea să readucă oraşul la stadiul de comună. Oraşul a căpătat acest statut în 2006, însă locuitorii nu au avut niciun beneficiu, susţine edilul, din contră, impozitele pe case şi terenuri s-au dublat şi nu au putut accesa fonduri europene. Aceste cereri de "retrogradare" vin după ce în ultimii zece ani 175 de sate au devenit comune şi 43 de comune au devenit oraşe. Pe lângă aspectul legat de "mâdria locala", singurii care au avut de câştigat au fost primarii şi consilierii locali care au primit salarii şi indemnizaţii mai mari şi au putut angaja mai mulţi oameni la primărie.

citeste tot articolul

2014-04-14 | wall-street.ro | Cristina Mihai
Proiect imobiliar de 40 mil. euro în locul fabricii de bere Griviţa: ce planuri are Ionuţ Dumitrescu lânga Pasajul Basarab

Ansamblul imobiliar constă într-un proiect de birouri clasa A, un centru comercial, precum şi dintr-o piaţetă, spaţii verzi şi trei clădiri (orzăria, malţăria şi pavilionul administrativ) care vor fi conservate şi vor păstra arhitectura originală. În aceste trei construcţii va funcţiona o zona de entertainment cu cafenele, terase, restaurante şi o berarie. Odata cu demararea lucrărilor de demolare, întreaga zona unde nu se mai desfăşoară activităţi de 9 ani de zile va fi curăţată.

citeste tot articolul

2014-04-14 | Unitatea de Management a Proiectului - Ministerul Culturii | 
COMUNICAT DE PRESĂ privind finalizarea sesiunii de depunere a proiectelor mari în cadrul Programului PA16/RO12 Conservarea și revitalizarea patrimoniului cultural și natural

Cererea de proiecte mari a fost deschisă în perioada 6 ianuarie – 7 aprilie a.c. și beneficiază de o asistență financiară nerambursabilă în valoare totală de 9.821.004 euro, din care 85% reprezintă contribuția statelor donatoare - Norvegia, Islanda și Liechtenstein, iar 15% contribuția României. Operatorul de Program a înregistrat 186 cereri de finanțare din partea categoriilor de solicitanți eligibili, valoarea totală a sprijinului financiar fiind de aproximativ 206 milioane de euro

citeste tot articolul

2014-04-14 | Agerpres | Mariana Nica
Investiție de 40 de milioane de euro într-un nou proiect imobiliar de birouri pe terenul fabricii de bere Grivița

Ansamblul imobiliar constă într-un proiect de birouri clasă A, un centru comercial, o piațetă, spații verzi și trei clădiri (orzăria, mălțăria și pavilionul administrativ) care vor fi conservate și vor păstra arhitectura originală. În aceste trei construcții va funcționa o zonă de entertainment cu cafenele, terase, restaurante și o berărie.

citeste tot articolul

2014-04-13 | Adevărul | Cristian Răduță
Biletele unice Metrorex-RATB, valabile până în mai

Şeful Metrorex a mai spus că ar putea fi reluată colaborare cu regia de transport din Capitală doar în condiţiile în care ar plăti în totalitate datoria în valoare de aproximativ 21 de milioane de lei, cu tot cu penalităţi, sumă la care s-a ajuns în acest moment şi dacă biletele comune şi abonamentele ar putea fi vândute şi la metrou. „În felul acesta, s-ar echilibra balanţa şi nu ar mai fi probleme. Ei acum vând în numele nostru şi în loc să ne vireze banii îi folosesc“, spune Radu.

citeste tot articolul

2014-04-09 | Mediafax | 
Pista de biciclete din centrul Bucureştiului şi vehicule pentru elevi, finanţate din certificate CO2

Proiectele de amenajare a unei piste de biciclete în centrul Bucureştiului, de trecere a autobuzelor din Ploieşti pe motor alimentat cu GPL şi de cumpărare de microbuze/autobuze pentru transportul elevilor-sportivi şi a celor din sate la competiţii vor fi finanţate din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră. Mecanismul a fost aprobat, miercuri, de Guvern şi prevede că sumele obţinute de stat din comercializarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră pot fi utilizate pentru proiecte urgente, dintre care sunt menţionate o parte.

citeste tot articolul

2014-04-08 | HotNews | Catiuşa Ivanov
Ce şanse au cetăţenii în lupta cu sistemul - episodul 2. Cum a răsărit un bloc de 4 etaje pe o stradă unde erau permise doar clădiri cu două etaje şi ce a făcut Primaria Sector 2 ca acesta să nu fie demolat

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a introdus în legalitate o construcţie ridicată ilegal în Sectorul 2, pe strada Aromei nr. 88. Vecinii acestui imobil au obţinut în instanţă anularea documentaţiei de urbanism şi a autorizaţiei de construire în urma cu câţiva ani şi s-au judecat pentru demolarea clădirii. Între timp însă, Primaria Sectorului 2 a iniţiat un Plan Urbanistic Zonal care introduce în legalitate aceasta construcţie, iar acesta a fost aprobat de aleşii locali la sfârşitul lunii martie.

citeste tot articolul

2014-04-08 | Jurnalul Național | Petru Zoltan
Podul de metal distruge Mănăstirea Snagov, important monument istoric şi de artă feudală din Ţara Românească

Valoarea iniţială a proiectului a fost de aproape două milioane de lei, fără TVA. Ulterior, valoarea contractului a fost majorată la 3,6 milioane de lei. Cum valoarea contractului s-a mărit substanţial, în 2009 premierul Emil Boc a băgat mâna în fondul de rezervă al Guvernului, de unde a scos 386.000 de lei pentru continuarea lucrărilor. Un an mai târziu, acelaşi Emil Boc a mai scos suma de 1.224.000 de lei. Tot pentru construirea pasarelei pietonale de la Mănăstirea Snagov. Podul de metal a fost iaugurat în noiembrie 2010 de preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

citeste tot articolul

2014-04-07 | B365 | Nicoleta Vieru
Pixuri și caiete la preț de vilă, la Primăria Capitalei

Primăria Capitalei se aprovizionează cu rechizite, articole de papetărie și accesorii de birou. Costul total al acestora este însă cât al unei vile. Astfel, pentru pixuri, caiete, agrafe de birou sau capsatoare, municipalitatea va cheltui aproape un milion de lei (aproximativ 215.000 euro).

citeste tot articolul

2014-04-07 | Mediafax | 
Senatul adoptă un proiect de lege privind reabilitarea imobilelor din staţiuni turistice

"Proprietarii structurilor de primire turistică situate în staţiuni turistice şi balneoclimaterice atestate ca fiind de interes naţional, inclusiv cele care nu mai deţin certificat de clasificare valabil, vor avea obligaţia ca în termen de un an să ia, din proprie iniţiativă şi pe cheltuiala proprie, măsuri pentru realizarea lucrărilor de reabilitare ambiental-arhitecturală a construcţiilor şi împrejmuirilor stradale aferente acestora, precum şi pentru curăţarea şi igienizarea spaţiilor verzi şi terenului aferent acestor imobile, astfel încât să se asigure funcţionarea structurilor de primire turistică la condiţiile şi criteriile de clasificare", se mai arată în proiectul de lege.

citeste tot articolul

2014-04-04 | B365 | Amalia Bălăbăneanu
A mai apărut un kitsch pe Bulevardul Unirii, lângă pergola mov

Pe forumuri, părerile sunt pro şi contra. În vreme ce unii spun că luminile seamănă cu cele de la o discotecă pentru manelişti sau cu reclama la cazinou, alţii spun că arată chiar bine şi că vor să vadă dacă vor fi funcţionale pe termen lung.

citeste tot articolul

2014-04-02 | B365 | Andreea Bujor
Cum explică primarul Negoiță kitsch-ul cu pergola mov de pe Bulevardul Unirii

Întrebat de ce a ales culoarea mov pentru pergola de pe Bulevardul Unirii, primarul Negoiță a spus, râzând, "păi, știți, flacăra violet". "În general, lucrurile mai îndrăznețe nu sunt asimilate foarte repede de către ceilalți. Nu a fost o idee foarte rea, a fost o idee îndrăzneață a unui arhitect. Dacă îmi place este greu de spus, mie îmi place să fim novativi (n.r.: inovativi) , iar când arhitecții au idei mai îndrăznețe, nu întotdeuna, dar câteodată îi susțin în demersul lor. Cred că este o pată de culoare în zonă", a completat primarul.

citeste tot articolul

2014-04-02 | Digi24 | 
Blocuri de 11 etaje lângă casa lui Tudor Arghezi. Ministerul Culturii a dat aviz favorabil, deși zona e protejată

Casa lui Tudor Arghezi, monument de primă importanţă pentru cultura română, ar putea fi sufocată de două turnuri din sticlă, potrivit unui proiect imobiliar postat pe site-ul Primăriei Capitalei. Ministerul Culturii a dat aviz favorabil celor două construcţii, deşi recunoaşte în acelaşi document că e vorba de o zonă protejată. Pentru ca spaţiul în care Tudor Arghezi a scris cele mai cunoscute opere ale sale să devină un furnicar de birouri mai e nevoie doar de semnătura consilierilor municipali.

citeste tot articolul

2014-04-01 | Mediafax | Laura Mitran
Eurostat: România a reciclat 1% din deşeurile municipale în 2012, fiind pe ultimul loc în UE

România reciclează 1 la sută din deşeurile municipale, în condiţiile în care, până în 2020, trebuie să recicleze jumătate. În plus, nu au fost depuse raportări către UE privind deşeurile incinerate şi compostate. Rezulă că restul deşeurilor municipale - 99 la sută - au fost depozitate în gropile de gunoi.

citeste tot articolul

2014-04-01 | NewsBV.ro | Sebastian Dan
Sașii se opun construirii drumului de După Ziduri

„Cu îngrijorare deosebita am luat act de intentia municipalitatii Brasov de a amenaja o artera de circulatie cu dublu sens in zona paraului Graft, care sa faca legatura intre Sirul Livezii si str. G. Baritiu. Consideram că, prin realizarea acestui proiect, va fi distrusa o zona pitoreasca a municipiului, spatiu de recreere iubit de brasoveni și admirat de turistii care viziteaza orasul nostru. Amenajarea arterei de acces auto ar aduce grave daune mediului inconjurator si ar afecta securitatea fortificatiilor medievale ale Cetatii Brasovului din aceasta zona (de ex. Bastionul Graft, Bastionul Fierarilor, Turnul Negru, Turnul Alb si intregul lant al zidurilor de aparare ale Cetatii din acest perimetru). Avand in vedere aceste argumente, solicitam insistent municipalitatii sa renunte la acest proiect si sa identifice, cu sprijinul specialistilor din domeniul urbanismului si amenajarii teritoriului, solutii alternative pentru gestionarea traficului auto si pietonal din centrul istoric al municipiului Brasov“, se arată în declarația remisă redacției noastre de către președintele FDGR Brașov, Wolfgang Wittstock, care a fost reconfirmat pe funcție, tot ieri, pentru încă un mandat de patru ani.

citeste tot articolul

inapoi

 
Prima Pagina

 

sau alegeţi un rezumat lunar  
2015: 12 I 11 I 10 I 09 I 08 I 07 I 06 I 05 I 04 I 0302 I 01
2014: 12 I 11 I 10 I 09 I 08 I 07 I 06 I 05 I 04 I 03 I 02 I 01 
2013: 12 I 11 I 10 I 09 I 08 I 07 I 06 I 05 I 04 I 03 I 02 I 01 
2012: 12 I 11 I 10 I 09 I 08 I 07 I 06 I 05 I 04 I 03 I 02 I 01 
2011: 12 I 11 I 10 I 09 I 08 I 07 I 06 I 05 I 04 I 03 I 02 I 01
2010: 12 I 11 I 10 I 09 I 08 I 07 I 06 I 05 I 04 I 03 03c I 02 02c I 01 01c
2009: 12